Onderzoek Kassa bewijst: Dirk van den Broek goedkoopst

Kassa bij Dirk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Nederlanders zijn het allergoedkoopste uit bij de supermarkten van Dirk van den Broek. Dat blijkt uit het laatste onderzoek van het televisieprogramma Kassa, zoals dat deze week naar buiten is gebracht. Netzoals in 2019 is Kassa’s Boodschappenmandje het goedkoopst bij Dirk.

Kassa stelt het boodschappenmandje samen met 26 producten, die door vrijwel alle Nederlanders dagelijks worden gebruikt zoals jam, thee, aardappelen en wasmiddel. Uit de vergelijking met vijf andere supermarkten kwam Dirk van den Broek opnieuw als goedkoopste uit de bus, zo stelt Kassa objectief vast.

Bij Dirk werd er voor het Kassa-mandje €47,41 betaald, terwijl bij de andere supermarkten er euro’s verschil was. Bij de supermarkten Aldi en Plus werd er zelfs meer dan €53 euro betaald door de Kassa-onderzoekers.

,,Kassa bewijst dat je bij Dirk moet zijn voor de goedkoopste dagelijkse boodschappen”, aldus Marcel Huizing, algemeen directeur van Dirk van den Broek. ,,Daar werken we hard voor want Dirk doet er alles aan om de boodschappen voor iedereen betaalbaar te houden, juist nu alles duurder wordt.”

De prijzen van de goedkoopste producten in de supermarkten zijn in ruim drie jaar met 21% gestegen. Voor de producten ben je het minste kwijt bij Dirk, die er alles aan doet om de prijsstijgingen te bepreken.

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie