Ongeluk tijdens opnames Meilandjes

Door: DitjesenDatjes
19-12-2020

Tijdens de opnames van de kerstspecial van de familie Meiland, die zich afspeelt in in het Zweedse gedeelte van Lapland, is een medewerker lelijk onderuit gegaan. De man dacht eerst dat zijn verwondingen wel meevielen, maar moest uiteindelijk toch naar het ziekenhuis worden gebracht.

‘Hij glijdt uit’

Regisseur Timon Moll gleed uit over ijs en kwam lelijk ten val. ,,Timon dacht ’s morgens ‘Ik ga een hele lekkere wandeling maken'”, vertelt Martien in een filmpje dat op de website van Shownieuws staat. ,,Maar wat zag Timon niet? Dat er allemaal ijs lag op de bodem. En wat gebeurt er? Hij glijdt uit.”

In eerste instantie dacht hij dat hij alleen een verstuikte enkel had, maar een paar dagen later was de pijn niet minder geworden. ,,Hij heeft daar dagen mee gelopen”, gaat Martien verder. Volgens hem was de enkel van Timon helemaal dik geworden van het vocht. Pas tien dagen na de val kwamen Timon en de familie Meiland erachter, inmiddels aanbeland in een Zweeds ziekenhuis, dat de enkel niet verstuikt was, maar gebroken.

Opnames

Hopelijk kunnen de opnames van de kerstspecial gewoon doorgaan en kunnen alle fans van 22 december tot en met 24 december lekker voor de buis zitten en genieten van Martien en zijn gezin.

Meer DenD