Ongemakkelijke spanning tussen prins Harry en zoon David Beckham: ‘compleet genegeerd’

Spanning tussen prins Harry en zoon Beckham
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Prins Harry negeerde Brooklyn Beckham en zijn vrouw Nicola Peltz volledig nadat hij Lionel Messi voor Inter Miami had zien spelen in los Angeles. Dit waarschijnlijk door de ‘bittere kloof’ tussen hem en David en Victoria Beckham.

Het leek een heel ongemakkelijk moment te zijn tussen de twee. Harry en Meghan Markle hadden vroeger een zeer nauwe relatie met de Beckhams, maar hun vriendschap werd opgeschrikt door beweringen dat er verhalen over de Sussexes waren gelekt. Meghan zou eerder over haar vriendschap met David en Victoria hebben gesproken en hen zelfs onder haar en Harry’s “beste vrienden” hebben genoemd.

Woedend

Maar de voormalige werkende royals hebben naar verluidt de banden met de Beckhams verbroken, die “woedend” waren over de beschuldigingen, en “het goedmaken is nu zeer onwaarschijnlijk”. Het lijkt er nu op dat de spanning zich over de hele familie heeft verspreid, aangezien Harry gisteravond zelfs geen contact had met de zoon van David en Victoria tijdens een voetbalwedstrijd in LA.

De hertog van Sussex werd door bewakers rond het BMO-stadion begeleid nadat hij de Los Angeles Football Club met 3-1 had zien verliezen van Lionel Messi’s ploeg Inter Miami. Terwijl hij werd toegejuicht door de menigte in de lobby, liep Harry regelrecht langs Brooklyn en Nicola, die ook naar de wedstrijd keken, terwijl hij op weg was naar zijn VIP-box. Of een van de drie elkaar heeft gezien is niet helemaal duidelijk. Maar het heeft speculatie aangewakkerd over de aanhoudende ‘kloof’ tussen de Beckhams en Sussexen.

“Markled”

Er wordt aangenomen dat de hertog en hertogin via wederzijdse vrienden snel een band met de Beckhams hebben opgebouwd. Maar nu lijkt dat schip te zijn gevaren, zoals insiders zeggen dat het stel “Markled” is. The Mail on Sunday meldde dat ‘Markled’ zijn, verwijst naar Meghan ‘die snel afstand neemt van degenen die ooit het dichtst bij haar stonden’.

Tags

BECKHAMMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck