Ons droomhuis staat in Quercianella (Toscane, Italië)

Door: DitjesDatjes
15-03-2020

Cijfer: 9,3

Lidia en Giovanni uit Haarlem zijn sinds maart 2015 de gelukkige eigenaars van Villa SoleLuna in Quercianella, een klein paradijs aan de Toscaanse kust.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Villa SoleLuna was ooit het liefdescadeau van een edelman aan een vrouw. ,,Vrienden vertelden ons deze romantische geschiedenis in 2013 en dat de eigenaars van plan waren de villa te verkopen”, vertelt Lidia. ,,Het duurde uiteindelijk twee jaar voordat de mooie, roze villa onze Villa SoleLuna werd; antiek vanbuiten en, na een grondige renovatie, comfortabel en modern vanbinnen. Binnen 5 minuten lopen sta je met je voeten in de zee of zit je op een van de gezellige restaurantjes in het dorp. Maar binnen 5 minuten sta je ook middenin het bos. Daarnaast is het een ideaal vertrekpunt om alle steden en dorpen van Toscane te bekijken, waarna je terugkeert in de rust van je grote tuin.”

Dat Lidia en Giovanni voor Italië kozen is niet vreemd. Beiden zijn ze er geboren en getogen. Lidia: ,,Italië is niet alleen mijn land, maar ook het mooiste land ter wereld! Nergens anders vind je zo’n plezierige mix aan cultuur en natuur. Van architectuur, opera en beeldende kunsten tot fashion en design. Van bergen en heuvels tot pittoreske baaitjes en uitgestrekte zandstranden. En dan natuurlijk de heerlijke Italiaanse keuken én wijnen! Je kunt het zo goedkoop of duur maken als je wilt, maar de kwaliteit is altijd goed.”


Beoordelingen huurders:

Nanda:

,,Wat een geweldige villa! Met een super keuken, binnen en buiten. Op loopafstand van het strand en restaurants. Wat wil je nog meer? We komen zeker nog een keer terug.”

Philip en Elly:

,,Een heerlijk huis in een klein Italiaans dorpje aan de kust van Toscane. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad, het huis biedt alle comfort dat je maar wenst.”

 

Extra informatie:

– Geschikt voor 6 personen

– Zee, bos en restaurants op loopafstand

– Schaduwrijke tuin met terrassen

– Snelcode Micazu.nl: 27657

– Je boekt je vakantiehuis direct bij de Nederlandse eigenaar

Meer DenD