Ons droomhuis staat in Schoorl (Noord-Holland)

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

,,In april 2016 namen wij het besluit om ons prachtige huis met tuin in de Amsterdamse Pijp te verruilen voor een buitenplek, die we konden delen met anderen”, vertelt Johan Beilschmidt. ,,Wendela, mijn vrouw, kreeg last van fijnstof, we verruilden steeds vaker ons huis voor onze caravan in Bakkum en constateerden dat veel stadsmensen een buitenplek nodig hebben om op te laden en tot rust te komen.”

Eetbare planten

In Aagtdorp, tussen Bergen en Schoorl, vond het stel een jaar later wat ze zocht. Johan: ,,Een prachtige plek met een oud voorhuisje, een grote zonnige tuin voor onze eetbare planten, en een recreatiebestemming voor een nog te bouwen tweede huis. Gelegen tussen de hoogste duinen en de weilanden, twee bio-dynamische boerderijwinkels en vlakbij zee, de ideale plek om inspiratie op te doen en tot rust te komen.”

 

Johan en Wendela bouwden hun recreatiewoning, die ze Ecolodge De Parel noemden, zo duurzaam mogelijk én helemaal zelf! Met aandacht voor mens en milieu konden ze een jaar laar later, in oktober 2018, hun eerste gasten ontvangen. ,,Het contact met onze gasten is over het algemeen erg leuk en inspirerend”, vertelt Johan. ,,Mensen vinden het een bijzondere ervaring, ze voelen zich al snel thuis en merken bijna allemaal op dat het huis met veel aandacht en liefde is gebouwd. Onze gasten komen veelal uit Nederland en Duitsland, maar ook uit Amerika, Frankrijk en België. We genieten erg van al deze verschillende mensen en als er geen gasten zijn, verblijven we er zelf ook graag.”

Beoordelingen huurders:

Lisa:
,,De ecolodge is heel erg mooi en sfeervol. Er is van alles aanwezig, zelfs een sauna en een buitendouche!”

Familie Aartsen:
,,Hele warme en sfeervolle plek om te verblijven! De twee badkamers zijn heel handig en de sauna en (warme) buitendouche is een hele leuke extra!”

Informatie:

– Geschikt voor 6 personen

– Duurzaam gebouwd

– Buiten meerdere terrassen

– Snelcode Micazu.nl: 30379

– Gemiddeld cijfer 8,6

– Je boekt je vakantiehuis direct bij de Nederlandse eigenaar

Tags

MICAZUSCHOORL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck