Ons droomhuis staat op Bonaire

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Eefje Lammers en Stijn Laagland (allebei 41) uit Den Haag zijn fervente reizigers én snorkelaars. Sinds juni 2018 zijn ze de trotse eigenaren van het vakantiehuis Proud Paradise Bonaire, in Caribisch Nederland.

Cactussen

Eefje: „Mijn oom en tante wonen al sinds 1969 op Bonaire. Toen ik elf was, ging ik er samen mijn ouders naartoe op vakantie. Ik wist niet wat ik zag en was meteen helemaal verliefd op het prachtige eiland Bonaire met de stranden, palmbomen, cactussen, leguanen, vissen, zeeschildpadden, álles!”

Waarom kozen zij dit huis?
Eefje: „De poort van het huis, met vissen en koraal, was het eerste dat mij opviel en ook de gezellige grote hoekbank op het terras. De perfecte ligging, op loopafstand van de boulevard en het centrum, was een tweede pluspunt. Stijn: „De volgroeide tropische tuin, met enorme palmbomen, oleanders en zelfs een tamarindeboom, was voor mij doorslaggevend. Die koop je niet zomaar even in een tuincentrum!”

Adelaarsrog

Hun favoriete activiteit op Bonaire is en blijft snorkelen. Eefje: „Vaak lopen we ’s ochtends vroeg in drie minuten naar de boulevard voor onze eerste snorkel. Als je geluk hebt, kun je daar de indrukwekkende adelaarsrog, of een zeeschildpad of barracuda tegenkomen. Beter kan je dag toch niet beginnen?”

Tags

HUISMICAZUREIZENVAKANTIEHUISWONING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck