Onthuld: ‘Prinses Mabel met geheime liefde op Urk’

Mabel gespot op Urk met nieuwe liefde
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prinses Mabel zou eindelijk weer het liefdesgeluk hebben gevonden. Nadat prins Friso bedolven raakte onder een lawine, is ze hem altijd trouw gebleven. Maar nu, tien jaar later, lijkt ze eindelijk weer open te staan voor een nieuwe man. Inwoners van Urk zagen haar samen met haar geheime minnaar in de jachthaven.

Het is dit jaar tien jaar geleden dat prins Friso een vreselijk ski-ongeluk kreeg in het Oostenrijkse Lech. Hij kwam in een lawine terecht en overleed op 45-jarige leeftijd. Een zware tijd voor Mabel, die achterbleef met dochters Luana en Zaria.

Eerdere relatiegeruchten

Lang voordat het ongeluk gebeurde, maakten Mabel en Friso een belofte met elkaar. Mocht één van de twee iets overkomen, dan gunnen ze elkaar nieuw liefdesgeluk. Een belofte die Mabel nog altijd niet waar heeft kunnen maken. Of toch wel?

In 2015 gingen er geruchten rond dat Mabel het gezellig had met ‘een bekende van het Griekse koningshuis’. Mabel zei hier zelf nooit iets over en al gauw werd er dan ook niet meer over gesproken. En nadat er nog een aantal identieke geruchten rondgingen over een nieuwe man in het leven van Mabel, bleek achteraf dat Mabel nog altijd trouw bleef aan Friso. 

Met geheime minnaar op Urk

Maar afgelopen tijd zou Mabel in het diepste geheim tijd doorbrengen met een mysterieuze man. Onlangs voer Mabel met haar jacht naar de jachthaven van Urk, de plek waar niets geheim blijft. Het duurde dan ook niet lang toen ze door een aantal inwoners werd gespot. Mét een man.

Het jacht werd aangemeerd en het gezelschap liep naar het plaatselijke restaurant De Boet om daar samen te dineren. ,,De man met wie ze was, werd voorgesteld als haar vriend en hij en Mabel zaten ook meerdere malen hand in hand”, onthult een dorpsbewoner in weekblad Story.

Ook samen in Breukeleveen?

Mabel en de mysterieuze man zouden in het Engels met elkaar gesproken hebben. De ‘geheime minnaar’ wordt door de dorpsbewoner omschreven als ‘iemand van rond de vijftig met zwart haar’.

Ook dochters Luana en Zaria zouden die dag aanwezig zijn geweest, wat kan betekenen dat de relatie serieus is. Volgens Story is Mabel al vaker met deze man gespot. Dat was in Breukeleveen, waar ze een villa aan de plas aan het bouwen is.

Tags

GERUCHTGERUCHTENMABEL WISSE SMITNIEUWE LIEFDEONTHULDONTHULLINGPRINS FRISOPRINSES MABELURK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck