Onthullende verklaring in krankzinnige rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard

Amber Heard en de video in de keuken van Depp
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Met rode oortjes luisterden miljoenen Amerikanen naar een opzienbarende verklaring van voormalig TMZ-producer Morgan Tremaine over een videolek in 2016. Op de video is te zien dat Depp met keukenkastjes smijt en zichzelf een glas rode wijn inschenkt.

De voormalige geliefden Amber Heard en Johnny Depp halen alles uit de kast in hun rechtszaak in Fairfax, Virginia om elkaar zwart te maken. Media spelen daarin een belangrijke rol.

Tremaine verklaarde dat bij de entertainmentzender TMZ vertrouwelijke tips binnenkwamen over Heard en Depp. In 2016, zo bevestigde Tremaine, dat er ook een video binnenkwam waarop was te zien dat Depp smeet met huisraad.

TMZ gaf het een watermerk en zette de video razendsnel op de website. Volgens Tremaine kon er snel worden gehandeld omdat degene die de video had gemaakt die kennelijk snel had gepost. In dit geval was het Amber Heard die de video had opgenomen, maar of ze die ook zelf online heeft gezet is niet duidelijk.

De voormalige tortelduifjes eisen veel geld van elkaar. Depp zegt dat er sprake is van smaad. Hij eist maar liefst 50 miljoen dollar, terwijl Amber Heard bijna het dubbele wil van Depp.

Tremaine vertelde dat het normaal lang duurt voordat een video wordt gepubliceerd. ,,Een kwartier kost het om een TMZ-exclusive te publiceren”, aldus de mediaman, die verder zei dat de video die hij destijds zag veel korter was dan de video die in rechtszaal is getoond.

Depp ontkent dat hij geweld heeft gebruikt tegen zijn voormalige geliefde.

Tags

AMBER HEARDJOHNNY DEPPTMZVIDEO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck