Onthutsende verklaring ex-deelneemster bij Beau over misbruik bij The Voice

Nienke Wijnhoven over praktijken bij The Voice of Holland
Door: Jos La Grande
17-01-2022

Ex-deelneemster Nienke Wijnhoven van The Voice of Holland uit het seizoen 2017-2018 heeft maandagavond een onthutsende verklaring afgelegd over het gedrag van de inspraak geraakte ex-bandleider Jeroen Rietbergen. Tijdens een van de live-shows stelde de pianist voor om de studio’s te gaan bekijken en heeft vervolgens de zangeres daar betast.

Het statement van de ex-deelneemster kwam maandagavond als een donderslag bij heldere hemel. Nienke Wijnhoven zei dat ze enorm heeft getwijfeld om dit heftige moment te vertellen bij de talkshow van Beau.

In de studio…

,,Je loopt naar boven en ik zie geen studio en daarna raakt hij je aan. Je denkt eerst aan miscommunicatie. Je hebt een vriend. Op dat moment ga je eerst de schuld bij jezelf zoeken.”

De zangeres vertelde ook over het app-verkeer met Rietbergen. De muzikant wilde haar zelfs ophalen in Limburg voor een evenement in Lelystad.

,,Ik heb mij erover verbaasd over bepaalde appjes. Waarom zou je als je zo’n baan hebt en zo’n vriendin, waarzo je het risico dat het uitlekt dat het uitlekt.”

Tranen

Er vloeiden tranen na de schokkende verklaring van Nienke, ook bij een andere deelneemster die bij Beau aan tafel zat, Kirsten Berkx. Beiden hebben pas besloten om nadat de bom was gebarsten over de misstanden bij The Voice of Halland naar buiten te treden.

Ali B

Nienke Wijnhoven had met coach Ali B, die ook zwaar onder vuur ligt en tegen wie al aangifte is gedaan, ook een bizarre ervaring. Ze had haar zusje meegenomen naar een liveshow en na afloop kwam Ali B met hen praten. Volgens Nienke werd haar 15-jarig zusje afgeblaft door de rapper. Volgens haar zou Ali tegen haar totaal beduusde zusje tijdens de afterparty gezegd hebben: ,,Je moet je f……ing bek houden.”

,

Meer DenD