Ontmoeting Queen en Lilibet duurde maar 15 minuten: ‘Heel formeel’

'15 minuten tijd voor Lilibet'
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum van Queen Elizabeth vond eindelijk de langverwachte ontmoeting met Lilibet plaats. Maar Elizabeth zou amper tijd vrij hebben gemaakt voor haar achterkleinkind: de ontmoeting duurde slechts 15 minuten.

Het was hét moment waar iedereen al lange tijd op wachtte. Queen Elizabeth zou zelfs bang zijn geweest dat ze haar achterkleinkind nooit zal ontmoeten. Toen Harry en Meghan besloten hun kinderen mee te nemen naar Engeland voor haar jubileumviering, verwachtte heel Engeland dan ook dat het een prachtig moment zou worden.

‘Het was heel formeel’

Maar toen Harry en Meghan met hun kinderen Archie en Lilibet aankwamen in Engeland, zou de Queen amper de tijd voor ze hebben genomen. Hoewel het de eerste keer was dat ze Lilibet zag, zou ze maar een kwartier met het gezin hebben doorgebracht.

Ook zou de ontmoeting een stuk formeler zijn verlopen dan verwacht. ,,Het was een snelle aangelegenheid. Het was allemaal heel formeel”, aldus een bron in The Sun. Ook andere leden van de koninklijke familie zouden zich afstandelijk hebben gedragen.

Verbod op foto

Daarnaast zouden Harry en Meghan de ontmoeting hebben willen laten vastleggen, maar Elizabeth zou dit niet hebben toegelaten. ,,Harry en Meghan wilden dat hun fotograaf het moment vastlegde dat Lilibet de koningin ontmoette, maar ze kregen te horen dat ze geen kans hadden. Het was een besloten familiebijeenkomst”, zei een andere bron eerder in The Sun.

Tags

Harry en MeghanLilibetmeghan marklePrins HarryQueen Elizabeth

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie