Ontslagen! Herman moet boeten voor haatcolumns

Herman Brusselmans
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Herman Brusselmans zal volgende keer misschien wel twee keer nadenken voordat hij een bekende Nederlander afbrandt in een column. De Vlaamse schrijver is namelijk ontslagen bij Nieuwe Revu, het blad waarin de haatcolumn verscheen.

Opgelucht ademhalen

Vrouwelijke BN’ers kunnen bijna opgelucht ademhalen. Er verschijnt nog maar één column van Herman in Nieuwe Revu, en daarna is hij daar niet meer te lezen.

De kritiek barstte los op Herman toen twee weken geleden een column verscheen van zijn hand over Shirma Rouse. De Nederlandse zangeres werd door de schrijver compleet afgemaakt. Herman schreef niet over het zangtalent van Shirma, maar over haar omvang. De zelfverzekerde Shirma liet gisteren in Jinek weten ondanks alle kritiek gewoon in badpak te lopen en, ook voordat ze vijftig kilo afviel, zichzelf mooi vond.

Lees ook:
Herman Brusselsmans onder vuur door column Amalia

Prinses Amalia

Wie zich niet kan verdedigen maar wel ‘slachtoffer’ is geworden van de pen van Herman, is de zestienjarige prinses Amalia. Hoewel de schrijver over haar een stuk milder was, ging hij volgens veel lezers toch nog te ver. Hij schreef namelijk over de borstomvang van het minderjarige meisje, en dat werd niet op prijs gesteld.

Tags

COLUMNHERMAN BRUSSELMANSONTSLAGENSHIRMA ROUSE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck