Onvergetelijke verjaardag voor Jim Bakkum

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Wie jarig is, wordt verwend! Dat blijkt wel in huize Bakkum. Zanger Jim Bakkkum is namelijk jarig en viert zijn 32ste verjaardag met zijn lieftallige gezin. Hij krijgt een onvergetelijk cadeau van zijn kinderen.

Zoeter dan zoet cadeau

Een eetbaar kunstwerk voor ontbijt. Dat kreeg papa Bakkum van zijn drie lieve kids cadeau. Donuts en snoep met chocolade, zoeter kan het bijna niet! Niet te vergeten de kaarsen die hem eraan herinnert dat hij 32 jaar is geworden. Jim is enorm verrast en zo trots dat hij een foto plaatst op zijn Instagram. Hij vindt het een verjaardag om nooit meer te vergeten:

‘Verjaardag kan nu al niet meer stuk’

,,Nooit gedacht dat ik op mijn 32e verjaardag met 3 kinderen om me heen zou zitten. Die met een groot bord donuts naar boven zouden komen. Waarvan ze al precies wisten welke voor wie was. En toevallig lag er een chocolaatje (goedgekozen merk ook) in het midden, omdat er toevallig een jongetje van 6 gek op chocola is. En normaal ben ik niet zo van voeten bij het eten, maar deze kon ik niet weerstaan. Deze verjaardag kan nu al niet stuk” schreef de zanger bij zijn foto.

Mee snoepen in het leven van familie Bakkum

Eerder was het gezin voor het eerst met z’n vijven op vakantie en deelde de musicalster volop foto’s van hun uitstapje. Zijn 40-jarige vouw Bettina, zoontje Lux, dochter Posy en zelfs de kleine Molly ging mee, van vijf maanden uit. Jim zijn volgers vinden het fantastisch om zo te mogen mee snoepen in het leven van familie Bakkum. Leuk idee voor een reality soap?

https://www.instagram.com/p/B0-aehjBOc-/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B0WU65YBttk/

https://www.instagram.com/p/B0Lq1eJoSCL/

Tags

BETTINA HOLWERDAIDOLSJARIGJIM BAKKUMMOLLY BAKKUMVERJAARDAGZANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck