Ook 2019 lijkt rampjaar voor Roy Donders

Door: DitjesenDatjes
17-04-2019

2018 was een verschrikkelijk jaar voor Roy Donders. Hij verloor zijn grootouders, maar ook werd er opnieuw ingebroken in zijn winkel en diezelfde winkel ging later failliet. Helaas ziet er ernaar uit dat 2019 niet veel beter wordt…..

Schuld

De Brabander blijkt namelijk een torenhoge schuld te hebben. Nog hoger dan in eerste instantie werd verwacht. Er zijn namelijk niet 12 schuldeisers, maar 23! Dat wordt duidelijk uit het nieuwe faillissementsverslag, beweert weekblad Story. De totale schuld van Roy Donders bedraagt minstens 153.217 euro. En dat is nog zonder de eindafrekening van het bedrijfspand. De verhuurder van het pand waar de winkel in was gevestigd kan namelijk nog met een vordering komen. De schuld wordt dan dus nog groter.
De verkoop van de tassen en kleding die nog over waren heeft Roy Donders maar weinig verlichting gebracht. Dat bracht slechts 600 euro op.

Privévermogen

De problemen kunnen zelfs nog groter worden voor Roy als blijkt dat er sprake is van onbehoorlijk bestuur. Dat betekent dat als duidelijk wordt dat de winkel failliet is gegaan door slechte keuzes van Roy, er aanspraak gemaakt kan worden op het privévermogen.

Dat zou nog een enorme tegenslag betekenen voor Roy. Eind 2018 liet hij weten dat de winkel failliet was, maar dat hij de toekomst positief inzag. Er werden nog steeds optredens geboekt en hij had vertrouwen in het nieuwe jaar.

Meer DenD