Ook Anna gezwicht voor botox en fillers?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ze was altijd al prachtig, maar volgens veel volgers heeft Anna Nooshin geprobeerd zichzelf nóg mooier te maken. Op een foto die de presentatrice gisteren op Instagram plaatste, lijken haar lippen voller dan voorheen. Is ook Anna gezwicht voor botox?

Zonde

Een van de meest gelikede reacties onder de foto van Anna is ‘Lippen gedaan Anna?’. Iemand reageert daaronder met ‘Dat wilde ik ook al vragen!’. ,,Waarom als je al zo knap van jezelf bent en dan toch je lippen laten doen …Ik snap het niet vind je meer en meer op Kim Kardashian lijken…vind het zonde”, schrijft een volger die het overduidelijk niet leuk vindt dat ook Anna misschien aan haar uiterlijk laat sleutelen.

Anna heeft zelf nog niet op de geruchten gereageerd en daarom ergeren een aantal mensen zich aan alle volgers die schrijven dat ze lipfillers gebruikt. Zij vinden dat ze pas mogen oordelen als Anna zelf er iets over heeft gezegd. Anderen denken dat het gewoon make-up is dat ervoor zorgt dat het uiterlijk van Anna anders is op de foto.

Verloofde

Wie Anna sowieso prachtig vindt, met of zonder botox, is Nassim Zeta. Ze is pas sinds eind 2018 samen met hem, maar zijn nu al verloofd. En ze weten zo zeker dat ze voor altijd bij elkaar zijn, dat ze matchende tatoeages hebben laten zetten!

https://www.instagram.com/p/B05z8oyByaL/?utm_source=ig_embed

 

Tags

ANNA NOOSHINBOTOXINSTAGRAMLIPPENPARTNERPLASTISCHE CHIRURGIEVERLOOFDEVRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck