Ook Bachelor Rien niet eerlijk over carrière?

Leven Bachelor Rien is grote leugen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Samen met Paul gaat Rien in het nieuwe seizoen van De Bachelor op zoek naar de ware liefde. Eerder vandaag bracht Yvonne Coldeweijer dat Paul niet eerlijk is over zijn carrière, maar hoe zit het met Rien? Die zou geen haar beter zijn…

Yvonne Coldeweijer deelde eerder vandaag dat Bachelor Paul geen advocaat is. ,,Hij staat ook niet ingeschreven bij de Orde van Advocaten (zie advocatenregister)”, schreef ze op haar juicekanaal. Nu komt de juicekoningin ook met juice over Bachelor Rien, want ook hij zou niet eerlijk zijn over zijn carrière.

Filmproducent

,,Ik heb gehoord dat Rien ook financieel adviseur was”, schrijft Coldeweijer. Rien zou gezegd hebben dat hij onder meer de financiën van zijn inmiddels ex-vriendin Vivian Hoorn heeft beheerd. En dat terwijl hij volgens een andere bron beweerde dat hij een filmproducent was. ,,Rien was ook filmproducent”, grapt Coldeweijer.

Ander programma

Overigens is Rien geen onbekende. In 2018 deed hij mee aan Models in Capetown, waarin we hem konden volgen tijdens zijn modellenwerk daar. We kregen destijds ook een klein inkijkje in zijn liefdesleven, want op dat moment was hij samen met Vivian. De twee hebben afgelopen zomer na zes jaar een punt achter de relatie gezet.

Tags

DE BACHELOR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck