Ook Belgische parken Peter Gillis onder vuur: ‘Horrorplek’

Parken Peter in België grote puinzooi
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Peter Gillis heeft afstand gedaan van zijn Nederlandse vakantieparken, maar gaat wel verder met zijn parken in België. Nu blijkt dat ook die parken zwaar onder vuur liggen…

,,Ondanks tegenslag, moet je altijd vooruit blijven kijken en positief blijven. Daarom gaan we ons nu met alle focus aan de slag op de Belgische parken. Camping Hengelhoef, Blauwe Meer en Parelstrand gaan verder onder het nieuwe label Topcampings”, meldde Peter Gillis gisteren. ,,Zelf zullen we als familie Gillis veel aanwezig zijn op de campings en zorgen voor een gastvrij ontvangst. Kom jij dit seizoen bij ons in België kamperen?”

‘Horrorplek’

Maar Parelstrand, een van deze parken, ligt momenteel onder vuur. Op Tripadvisor wordt het park zelfs een ‘horrorplek’ genoemd. ,,Als je in een asielcentrum wil verblijven een aanrader!”, luidt een van de reviews. ,,Nooit kom ik hier terug. Als vrouw zijnde heb ik me hier op het park nooit veilig gevoeld.”

De gast schrijft dat er ’tuig’ op het park rondliep en dat het restaurant en het café gesloten waren. ,,Op de website lijkt het een droom maar in realiteit is het een nachtmerrie.”

Overlast en geen zwembad

Veel gasten klagen daarnaast over overlast. ,,Heel veel last gehad van de asielzoekers”, schrijft een ander. ,,Een paar kinderen gooiden zelfs stenen naar onze honden. Ze wonen achter een hek, in hun eigen dorp, maar ze komen hier alles terroriseren.”

Ook op de Facebookpagina van Peter regent het klachten. ,,Geen zwembad, geen meer, nada noppes”, schrijft iemand. Een ander is het daarmee eens. ,,En nog maar te zwijgen over de toestand daar…”

Tags

PETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck