Ook Broadway-collega hekelt divagedrag Lea Michele

Door: DitjesDatjes
01-07-2020

Opnieuw heeft een oud-collega van Lea Michele zich negatief over haar uitgelaten. Craig Ramsay, die in 2004 met de actrice op de planken stond in het Broadway-stuk Fiddler on the Roof, noemt haar in de podcast Behind the Velvet Rope van David Yontef “een verachtelijk en vreselijk mens”.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Volgens mij is ze het contact met de realiteit volledig kwijt”, zegt Ramsay. “Ze is een van de meest arrogante personen die ik ooit in het wereldje ben tegengekomen.” De acteur stelt echter ook dat Lea waanzinnig getalenteerd is. “Ze is te getalenteerd voor de dingen die ze de afgelopen tien jaar heeft gedaan. Maar dat maakt niet uit als niemand met je wil werken.”

Sinds voormalig Glee-actrice Samantha Ware meldde dat het op zijn zachtst gezegd geen pretje was om met Lea te werken, vielen al verschillende andere oud-collega’s haar bij. Ze hekelen allemaal haar arrogantie en divagedrag. Ware stelde zelfs dat ze zo respectloos werd behandeld dat ze naar eigen zeggen “door een ware hel” ging.

Lea raakte na de ophef haar promodeal met maaltijdbezorgdienst HelloFresh kwijt. De actrice maakte daarna via Instagram haar excuses. “Ik heb naar de kritiek geluisterd en ik leer. Het spijt me heel erg, maar ik zal hier in de toekomst beter van worden”, zo schreef ze.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD