Ook Ellen DeGeneres steunt Harry en Meghan

Door: DitjesDatjes
20-08-2019

Na Elton John heeft ook Ellen DeGeneres het opgenomen voor de Britse prins Harry en zijn vrouw, hertogin Meghan. De twee kamen onder vuur te liggen omdat ze met een privévliegtuig naar het landgoed van Elton in Nice waren gevlogen.

Advertentie

De hertog en hertogin van Sussex werden op sociale media en in Britse tabloids afgeschilderd als hypocrieten omdat ze aan de ene kant pleiten voor maatregelen ter bescherming van het milieu terwijl ze wel met een privévliegtuig reizen.

Eerder maandag liet Elton weten de “hatelijke berichtgeving” over het koninklijke stel vreselijk te vinden. “Prins Harry’s moeder, prinses Diana, was een van mijn dierbaarste vrienden. Ik voel mij verplicht om Harry en zijn gezin te beschermen tegen de pers, die heeft bijgedragen aan de vroegtijdige dood van Diana.” Hij benadrukte dat hij het stel de vlucht heeft aangeboden, en vanwege Harry’s inzet voor het klimaat ervoor koos die CO2-neutraal te maken.

Meelevend

De zanger kreeg later op de dag bijval van Ellen DeGeneres. “Portia en ik hebben prins Harry en Meghan in Engeland ontmoet om het te hebben over hun inzet voor de natuur”, liet de presentatrice op Instagram weten namens zichzelf en echtgenote Portia de Rossi. “Het waren ontzettend nuchtere, meelevende mensen. Stel je voor hoe het moet zijn om aangevallen te worden om alles wat je doet, terwijl je alleen maar probeert de wereld beter te maken.”

Volgens Daily Mail verbleven Harry en Meghan samen met hun zoontje Archie van woensdag tot zaterdag bij Elton. Het was hun vierde trip met een privévliegtuig in elf dagen. Eerder vlogen ze samen naar Ibiza.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD