Ook Eloise shopt bij Dirk!

Ook Eloise kiest voor de goedkoopste supermarkt van Nederland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De prijzen blijven stijgen, dus heel Nederland let wat meer op de centen. Ook Eloise van Oranje doet kennelijk zorgvuldig boodschappen, want in een TikTok-filmpje laat ze zien dat ze haar boodschappen bij Dirk van den Broek haalt.

De prijzen in de supermarkten schieten voortdurend omhoog en dat voelt iedereen in zijn portemonnee. De vraag is: laat je veel boodschappen staan, of doe je je boodschappen voortaan bij een voordelige supermarkt? Eloise kiest kennelijk voor het laatste. Ze deelde afgelopen weekend een filmpje op TikTok waarin ze laat zien hoe ze haar vrije ochtend besteedt.

Boodschappen bij Dirk

Eloise legt haar sportkleding klaar zodat ze later op de dag kan gaan sporten. In haar studentenkamer ligt een tas van Dirk van den Broek, wat betekent dat ze vaak haar boodschappen bij de Dirk haalt.

De Consumentenbond concludeerde vorige maand in een prijspeiling onder veertien Nederlandse supermarktketens dat de supermarkten van Dirk van den Broek de allergoedkoopste van Nederland zijn. De prijzen bij Dirk liggen maar liefst 11% onder het gemiddelde prijsniveau van deze landelijke supermarktketens, terwijl Spar 20% daarboven ligt.

Allerlaagste prijzen

Het is niet de eerste keer dat Dirk het beste scoort. De supermarktketen onderscheidt zich door te kiezen voor de allerlaagste prijzen. In het laatste onderzoek van de Consumentenbond laat Dirk andere supermarkten ver achter zich.

Tags

ELOISE VAN ORANJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck