Ook ‘gewone’ Britt Dekker verzuipt in Talpa-tonnen

Britt Dekker
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Britt Dekker zegt zelf dat ze zo ‘gewoontjes’ is gebleven, maar toch rijdt ze in een Porsche van ruim 100.000 euro: ,,Maar ik ben echt heel gewoon hoor!”

De presentatrice heeft een contract bij Talpa en daarom regent het nu tonnen. Zelf zegt ze dat ze nog altijd heel gewoontjes is gebleven. ,,Geld is geen drijfveer voor mij”, aldus Britt.

Impulsaankoop

Maar tóch kocht ze een auto van meer dan een ton. ,,Ooh, de Porsche… Mijn andere auto was stuk, en toen zag ik deze. Het leek net George maar dan op wielen”, vertelt Britt in De Telegraaf. ,,Uit enthousiasme heb ik hem gekocht.” Aha… Heel ‘gewoontjes’.

Maar Britt zegt dat geld niet belangrijk is voor haar. ,,Ik maak zelfs geen programma’s voor het geld. Daarom vroeg ik ook niet om een dik salaris maar om een paard.”

Luxe leventje

Hopelijk voor Britt kan ze haar luxe levensstijl nog lang volhouden, want haar programma First&Last, wat ze samen met Martien Meiland presenteert, is een grote flop. Het programma trok vrijdag nog maar 379.000 kijkers en heeft daarmee de helft van de kijkers verloren.

Maar de presentatrice maakt zich helemaal geen zorgen. ,,Oh daar maak ik me helemaal niet druk om. De vrijdagavond van SBS6 is echt heel erg moeilijk, daar wil je liever niet staan”, vertelt ze in De Telegraaf. ,,Martien en ik hadden zoiets van: zet ons daar maar neer, wie weet kunnen we wat bijdragen.”

Tags

BRITT DEKKERMARTIEN MEILANDSBS6TALPA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie