Ook Harry en Meghan onderweg naar Elizabeth

Harry en Meghan spoedden zich naar sterfbed Elizabeth
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

De hertog en hertogin van Sussex reizen af ​​naar Schotland, laat een woordvoerder van het stel aan BBC weten…

Harry en Meghan, die nu in de VS wonen, war de afgelopen dagen in het Verenigd Koninkrijk voor verschillende bezoeken die ze moesten brengen. Ze zijn nu in Duitsland, ter gelegenheid van een jaar tot de Invictus Games – een wedstrijd voor gewonde militaire veteranen – die daar wordt gehouden.

‘Ernstig’

,,Dit zijn tekenen dat er iets ernstigs aan de hand is”, zegt voormalig koninklijk correspondent Richard Sumner tegen BBC. De zorgvuldige bewoording van de verklaring van het paleis suggereert dat “er mogelijk iets ernstigs aan de hand is”, aldus Sumner.

Op BBC News zegt hij: “Het hele beleid van het paleis is altijd een understatement geweest en ik heb altijd vermoed dat hier mogelijk meer dan een mobiliteitsprobleem aan de hand was.”

“Als je 96 bent, kun je natuurlijk niet verwachten dat je de gezondheid van een 25-jarige hebt. Hopelijk is dit een voorbijgaande storm die overwonnen kan worden, maar ik denk dat, afgaande op de zorgvuldige formulering van het paleis, hier mogelijk iets ernstigs aan de hand is.”

‘Haar lichaam begeeft het’

Hij zegt dat het lijkt alsof “haar lichaam het begeeft” – hoewel het niet duidelijk is “op welke manier of hoe erg”.

Tags

BRITSE KONINGSHUISBRITSE ROYALSELIZABETHQUEEN ELIZABETH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck