Ook laatste MAFS-koppel niet meer bij elkaar? ‘Vrouw ingeruild voor oude vlam’

Ook de twee MAFS dames niet meer bij elkaar||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De kijkers van Married at First Sight hebben eindelijk kennis kunnen maken met het laatste koppel. Het gaat om de twee vrouwen Laura en Cathalijne. Hoewel de experts veel vertrouwen hebben in de match, lijkt het erop dat ook dit huwelijk gestrand is…

Het is de experts gelukt om na drie jaar weer een match te maken tussen twee vrouwen. In een eerder seizoen trouwden Ingeborg en Chantal, maar dat huwelijk hield helaas geen stand. Expert Patrick van Veen is dan ook blij dat het dit seizoen gelukt is om een vrouwelijke match te maken. ,,Dit heeft het experiment nodig”, zei hij in gesprek met het AD. ,,Met heterokoppels en ook mannenstellen hebben we nu best wat ervaring. Maar dat was niet het geval bij relaties tussen twee vrouwen.”

‘Perfecte match’

De expert zei van tevoren dat hij veel vertrouwen heeft in de match tussen Laura en Cathalijne. ,,Op papier is dit een perfecte match en de tijd zal het leren”, aldus Patrick. Gisteren werd het koppel voorgesteld, en er gaan nú al geruchten rond dat de twee niet meer bij elkaar zijn.

‘Vrienden geworden’

In de aflevering van gisteren stelt Cathalijne haar vriendinnen voor. Met één van de vrouwen heeft ze een verleden. ,,Dit is Elisa. We hebben ooit gedate en nu zijn we vrienden geworden”, vertelt Cathalijne terwijl ze Elisa aanwijst.

Ingeruild voor oude vlam?

Toch lijkt er nog iets te spelen, want juicekanaal Realityfbi deelt een foto waarop te zien is dat Cathalijne niet met haar kersverse vrouw Laura, maar met Elisa naar een evenement is geweest. ,,Cathalijne en ‘vrienden geworden’ Elisa bezochten vorige maand dit winterfeestje en dat zag er knus uit”, schrijft het kanaal bij de beelden. Ook blijkt dat Cathalijne Laura wel volgt op Instagram, maar andersom niet… Is Laura ingeruild voor een oude vlam? 

Tags

MAFSMARRIED AT FIRST SIGHT .

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie