Ook Lucille Werner ligt eruit

Door: Ditjes en Datjes
21-09-2017

Televisiezender SBS6 heeft het contract met Lucille Werner niet verlengd. Na één seizoen moet de presentatrice alweer vertrekken. Dat heeft een woordvoerder van SBS bevestigd.

De 49-jarige presentatrice verscheen ondertussen wel al twee keer bij RTL4 op de buis, waar ze het programma 5 Uur Live presenteert. Een woordvoerder van SBS bevestigt dat er geen contract is tussen de zender en Lucille Werner, maar dat ze nog wel op projectbasis met elkaar kunnen samenwerken, aldus Mediacourant.

Flop

Lucille vertrok vorig jaar na 15 jaar bij Avrotros om een 1-jarig contract te tekenen bij SBS6. Ze presenteerde o.a Mijn Laatste Keer en Shownieuws. Later kwam daar de talkshow Show XL bij, maar dat daar keek bijna niemand naar: het werd een enorme flop.

Niet fris en fruitig genoeg

Het lijkt wel een trend: veel televisiezenders zetten de rijpere dames, met veel ervaring, massaal aan de kant. Ook Anita Witzier (55) moest na twintig jaar Memories-presenteren het veld ruimen voor Katja Schuurman. Net als Patty Brard, met haar 62 jaar ook niet meer de jongste, die van haar zenderbaas bij SBS te horen kreeg dat ze niet fris en fruitig genoeg was. Zij gooide de handdoek in de ring en vertrok eerder dan gepland bij Shownieuws.

Meer DenD