Ook Martien Meiland in Ranking The Stars?

Door: Ditjes en Datjes
01-09-2019

Oeps! Presentator Paul de Leeuw geeft op zijn Instagram een klein voorproefje van de nieuwe Ranking The Stars gasten en verklapt per ongeluk dat Martien Meiland een van de gelukkigen is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ze wilden mij ook vervangen”

,,We hebben een prachtig nieuw decor met geweldige LED-schermen, computers en robots. Ze wilden mij ook vervangen, maar dat heeft RTL tegengehouden”, zegt hij in zijn video. Hij geeft zijn fans een kleine rondleiding in de studio waar Ranking The Stars zal worden opgenomen.

“MARTIEN!!!”

Eerder onthulde de presentator aan RTL Boulevard dat gasten zoals Patricia Paay, Emma Wortelboer, Roy Donders, Inge de Bruijn, Kjeld Nuis, Anny Schilder en Steven Brunswijk al van de partij zijn. Maar in zijn video vangen fans een glimp op van de naam “Martien” bij de stoelen van de sterren.

Terwijl de 57-jarige in zijn filmpje met trots publiekskaarten probeert te verkopen voor de show, draait hij de camera heel kort de kant op naar de stoelen van de sterren. Boven de naam van Ryanne van Dorst staat heel duidelijk Martien. Voor zover wij weten is er maar één BN’er met deze voornaam en dat is de koning van Chateau Meiland.

Het programma Ranking The Stars is vanaf woensdag 4 september op de buis bij RTL 5 om 20.30 uur.

View this post on Instagram

RTS preview/ rtltickets.nl

A post shared by paul de leeuw (@pauldeleeuw) on

Meer DenD