Ook Maxime Meiland gezwicht voor fillers

Maxime Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de vele geruchten geeft Maxime Meiland eindelijk toe dat ook zij gezwicht is voor fillers. ,,Ik hoorde iedereen over fillers en dacht: waarom ook niet?”

Waarom ook niet?

Hoewel Maxime totaal geen ‘make-up-popje’ is, is ze niet vies van een spuitje hier en daar. ,,In het echte leven maak ik me zelden op, ook niet als we aan het draaien zijn. Daar heb ik geen zin in”, vertelt ze in Beau Monde. ,,Maar ik hoorde iedereen over fillers en dacht: waarom ook niet?”

Na de geboorte van dochtertje Claire vier jaar geleden liet ze wat fillers inspuiten. ,,Ik heb ze een keer of drie laten inspuiten in mijn kin en kaak. Dat beviel heel goed.”

Ook Erica cosmetische ingreep

Maar dat was niet de eerste keer dat Maxime wat aan haar uiterlijk liet doen. Op haar negentiende onderging ze een neuscorrectie. ,,Met die neus zat ik heel erg in mijn maag. Ik was er in gedachten constant mee bezig”, aldus Maxime. ,,Als je zo ongelukkig van iets wordt, dan moet je tegen jezelf zeggen: het is genoeg geweest, ik ga er iets aan doen.”

Maxime is niet de enige uit het gezin die een cosmetische ingreep heeft gehad. Hoewel we dan meteen denken aan Martien, is juist Erica degene die aan haarzelf heeft laten sleutelen. ,,Mijn moeder heeft vroeger haar oren laten doen, omdat ze een beetje uitstaken. Ze zat op ballet en moest daar de hele tijd tegenaan kijken. Dan snap ik dat je er iets aan wilt laten doen.”

‘Connie is onnatuurlijk’

Maar zomaar aan jezelf laten sleutelen omdat iets ‘af en toe stoort’, vindt ze geen reden om naar een plastische chirurg te gaan. ,,Bij iemand als Connie Breukhoven zie je het heel goed. Ik vind dat ontzettend onnatuurlijk. De jongere meiden laten vooral hun lippen doen, dat is ook lelijk.” Maxime noemt dat een hele andere ingreep dan je oren of neus laten corrigeren.

Tags

ERICA MEILANDERICA RENKEMAFAMILIE MEILANDMARTIEN EN ERICAMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck