Ook Maxime Meiland let op de kleintjes: haalt boodschappen bij Dirk

Maxime moet op de kleintjes letten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxime Meiland en haar man Leroy zijn een paar dagen geleden verhuisd naar hun droomhuis in Noordwijk. Hoewel de twee maar liefst 2,3 miljoen euro voor het optrekje hebben betaald, letten ze blijkbaar tóch op de kleintjes. Ze halen de boodschappen namelijk gewoon bij Dirk!

Maxime, Leroy en kinderen Claire en Vivé hebben hun eerste nachten beleefd in hun nieuwe huis. Ondanks dat er nog veel moet gebeuren, hebben Maxime en Leroy de afgelopen week al een hoop voor elkaar gekregen. ,,Al het behang eraf, alles geschilderd, nieuw tapijt boven, hier beneden geschilderd, de vloer is nog gedaan, dus best veel”, legt Leroy uit in gesprek met Shownieuws.

Op de kleintjes letten

Toch had Maxime gisteren de tijd om boodschappen te doen. En hoewel zij en Leroy met geld smijten als het op verhuizen aankomt, letten ze blijkbaar tóch op de kleintjes. In Instagram Stories laat Maxime zien dat ze boodschappen heeft gedaan bij Dirk en toen ze thuiskwam ging Leroy meteen aan de slag om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. ,,Ik heb het goed voor elkaar. Meneer is aan het koken”, zegt Maxime trots. Vervolgens draait ze de camera naar Claire en Vivé, die in hun eigen keukentje een maaltijd klaarmaken.

Tags

CHATEAU MEILANDLEROY MOLKENBOERMAXIME MEILANDMEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck