Ook Maxime Meiland terug naar Nederland

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het is nog maar enkele weken geleden dat Caroline besloot terug te gaan naar Nederland en familie Meiland in Frankrijk te verlaten. Martien en zijn vrouw Erica moeten dus al twee handjes missen, maar de komende dagen moeten ze nog meer mensen missen. Hun dochter Maxime is namelijk ook naar Nederland gegaan.

Druk

Gelukkig gaat het maar om enkele dagen en komt Maxime gewoon weer terug naar het Chateau. In Nederland kan ze eindelijk bijkomen van de drukke maanden die ze achter de rug heeft. Nadat ze het chateau grotendeels zelf hebben verbouwd kwamen meteen de gasten, en door de populariteit van hun televisieprogramma is het chateau tot en met 2020 helemaal volgeboekt! Maxime heeft dus wel een vakantie verdiend, en neemt het er in Nederland lekker van.

Op Instagram plaats Maxime een foto. Ze staat er samen met haar beste vriendin op. ,,Mijn beste din is jarig!”, schrijft ze erbij. ,,Wijn?”, ,,Alweer wijnen dus?”, en ,,WIJNEN!”, schrijven volgers onder de foto. Want Maxime en haar vrienden hebben een flink glas in hun hand.

https://www.instagram.com/p/B2zjq5uD4qt/?utm_source=ig_embed

Reizen

De familie Meiland reist regelmatig terug naar Nederland. Zo is Martien Meiland steeds vaker op televisie te zien. Hij gaat een nieuw programma op SBS presenteren en is momenteel te zien in Ranking the Stars. Dochter Montana, die als enige van het gezin in Nederland is gebleven en daar een winkel heeft, bezoekt haar ouders en zus vaak in Frankrijk.

Tags

CAROLINEERICAFRANKRIJKMARTIEN MEILANDMAXIMENEDERLANDRANKING THE STARSRUZIETERUGVRIENDINWIJN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck