Ook Maxime Meiland terug naar Nederland

Door: DitjesenDatjes
25-09-2019

Het is nog maar enkele weken geleden dat Caroline besloot terug te gaan naar Nederland en familie Meiland in Frankrijk te verlaten. Martien en zijn vrouw Erica moeten dus al twee handjes missen, maar de komende dagen moeten ze nog meer mensen missen. Hun dochter Maxime is namelijk ook naar Nederland gegaan.

Druk

Gelukkig gaat het maar om enkele dagen en komt Maxime gewoon weer terug naar het Chateau. In Nederland kan ze eindelijk bijkomen van de drukke maanden die ze achter de rug heeft. Nadat ze het chateau grotendeels zelf hebben verbouwd kwamen meteen de gasten, en door de populariteit van hun televisieprogramma is het chateau tot en met 2020 helemaal volgeboekt! Maxime heeft dus wel een vakantie verdiend, en neemt het er in Nederland lekker van.

Op Instagram plaats Maxime een foto. Ze staat er samen met haar beste vriendin op. ,,Mijn beste din is jarig!”, schrijft ze erbij. ,,Wijn?”, ,,Alweer wijnen dus?”, en ,,WIJNEN!”, schrijven volgers onder de foto. Want Maxime en haar vrienden hebben een flink glas in hun hand.

View this post on Instagram

Mijn beste din is jarig!

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland) on

Reizen

De familie Meiland reist regelmatig terug naar Nederland. Zo is Martien Meiland steeds vaker op televisie te zien. Hij gaat een nieuw programma op SBS presenteren en is momenteel te zien in Ranking the Stars. Dochter Montana, die als enige van het gezin in Nederland is gebleven en daar een winkel heeft, bezoekt haar ouders en zus vaak in Frankrijk.

Meer DenD