Ook Nederland is Old Town Road nog niet zat

Lil Nas X en Billy Ray Cyrus blijven met Old Time Road ook in Nederland onverminderd populair. De hit staat deze week nog steeds in de top drie van de Single Top 100. Wel is het door de Nederlandse YoungKio geproduceerde nummer van de tweede naar de derde plek gezakt.

Al sinds maart is het liedje in de hitlijst te vinden en klom het binnen een paar weken naar de koppositie. In juli daalde Old Town Road een paar plekken, maar steeg het vorige week weer naar de tweede plek. In de Billboard Hot 100, de belangrijkste Amerikaanse single-lijst, staat het liedje al zeventien weken op de eerste plek. Een record, want nooit eerder wist een nummer dat zo lang vol te houden.

Ook Shawn Mendes en Camila Cabello blijven scoren. Hun zomerse duet Señorita staat voor de zevende week bovenaan de Single Top 100. Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle klimmen met hun nummer Hoe het danst van de derde naar de tweede plek.

Singles Top 10 week 32

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (1) Shawn Mendes & Camila Cabello – Señorita

2. (3) Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle – Hoe het danst

3. (2) Lil Nas X (feat. Billy Ray Cyrus) – Old Town Road

4. (4) Ed Sheeran & Justin Bieber – I Don’t Care

5. (13) Snelle – Reünie

6. (6) Meduza feat. Goodboys – Piece Of Your Heart

7. (5) Henkie T feat. Jonna Fraser – Domdoen

8. (-) Ashafar feat. Josylvio – Lamborghini

9. (-) Henkie T & JoeyAK – Snelle jongen dunne jasje

10. (9) DJ Snake & J Balvin feat. Tyga – Loco Contigo

 

BuzzE