Ook presentator van Good Morning America gaat de ruimte in

Door: DitjesDatjes
23-11-2021

Michael Strahan is na acteur William Shatner de volgende Amerikaanse beroemdheid die de ruimte in gaat met het ruimteschip van Jeff Bezos, de oud-topman van Amazon. De 50-jarige presentator van ontbijtshow Good Morning America stapt op 9 december aan boord van de Blue Origin.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Over minder dan drie weken, op 9 december, zal ik de lucht in schieten bij de volgende lancering van Blue Origin Space! Ik ga de ruimte in”, zei Strahan dinsdagochtend tegen de kijkers van zijn ontbijtshow. “Ik geloof dat dit de manier is om innovatief en creatief te zijn, pioniers in de luchtvaart, nu ruimtevaart”, voegde hij eraan toe. “En het zal een tijdje duren, maar ik geloof echt dat het ons hier op aarde veel technologische doorbraken en ook innovaties zal brengen, en ik wil er gewoon deel van uitmaken.”

Strahan, die in de VS ook bekend is als American football-speler, gaat aan boord met vijf andere passagiers. Onder hen Laura Shepard Churchley, de oudste dochter van astronaut Alan Shepard, en het allereerste ouder-kindpaar dat samen naar de ruimte gaat. De vlucht is de derde van de Blue Origin.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD