Ook Rob Jetten heeft relatie met D66-lid

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Rob Jetten is de nieuwe fractievoorzitter van D66. Zijn voorganger, Alexander Pechtold, ging na veel ophef weg. Zijn affaire met een partijgenoot werd groot uitgemeten in de media, en Anne Lok, zijn maîtresse zocht de media op. De Privé schreef over het schandaal, en ook zat Anne in RTL Late Night. Met een nieuwe fractievoorzitter moet de rust wederkeren binnen de partij. Maar ook Rob Jetten een relatie heeft een relatie met een partijgenoot!

Invloedrijk

De 31-jarige Jetten heeft een relatie met de 29-jarige Sjoerd van Gils, met wie hij al jaren samen is. Sjoerd is de voorzitter van D66 Rijk van Nijmegen. Een invloedrijk koppel dus, en ook ruim bedeeld, want het stel kocht vorig jaar een villa van 450.000 euro in het Gelderse Ubbergen.

Geaardheid

De geaardheid van Jetten heeft ervoor gezorgd dat hij zich aansloot bij D66. ,,Aan het eind van de middelbareschooltijd ben ik uit de kast gekomen. Dat was niet gemakkelijk”, vertelt Jetten aan het AD. ,,D66 benadrukte dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Hé, dat is mijn partij, dacht ik.”
Mede door zijn geaardheid heeft hij tijdens zijn politieke carrière altijd veel aandacht gegeven aan het LHBT-beleid.

Tags

ALEXANDER PECHTOLDANNE LOKROB JETTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck