Ook verhalen over ‘schreeuwende’ Martijn Krabbé en Wendy van Dijk: ‘Doodeng’

Nog meer misstanden bij TVOH
Door: Charlotte Wijnen
01-12-2022

Volgens Britt Dekker lopen er meer types als Matthijs van Nieuwkerk rond achter de schermen bij programma’s. De tv-presentatrice noemde geen namen, maar inmiddels gaan er weer een hoop verhalen rond. Zo worden via de juicekanalen ook Martijn Krabbé en Wendy van Dijk genoemd. ,,Martijn schreeuwt en Wendy is doodeng…”

Een oud-medewerker van The Voice Kids heeft geen goede ervaringen met Martijn Krabbé en Wendy van Dijk. ,,Tijdens mijn tijd bij The Voice Kids werd al gewaarschuwd om de presentatoren (Martijn en Wendy) niet zomaar aan te spreken”, onthult de bron in gesprek met Juicechannel.

Kort lontje

Waarom? Volgens de oud-medewerker had Martijn een kort lontje. ,,Tijdens de generale repetitie schreeuwde Martijn op een bepaald moment tegen de medewerker achter de autocue. Iets in de zin van: ‘Kan je het nu nóg niet goed doen? Je hebt hier maar één taak hé!’ en werd vervolgens zo pissig dat ze een break moesten nemen van tien minuten.”

‘Doodeng en ijskoud’

Ook Wendy van Dijk zou niet altijd even aardig zijn geweest tegen de medewerkers. ,,Wendy is gewoon ijskoud en doodeng”, vertelt de oud-medewerker verder. Volgens de bron vindt Wendy ‘zichzelf heel wat’ en vond het niet oké als een medewerker of een stagiair haar ‘gewoon aansprak’. ,,Alleen bijv. een productieleider”, legt de bron uit. Ook probeerden de medewerkers de kleedkamers zoveel mogelijk te mijden. ,,Omdat we anders niet wisten hoe er deze keer weer gereageerd zou worden.”

Meer DenD