Oom Kate: ‘Zij liet Meghan niet huilen’

Kate Meghan
Door: Eva Steins
30-03-2021

De oom van Kate Middleton, Gary Goldsmith, gelooft er niets van dat zijn nichtje Meghan Markle liet huilen. Dit claimde Meghan eerder in het veelbesproken interview aan Oprah Winfrey. Kate’s oom denk niet dat het haar schuld was dat Meghan in tranen uitbarstte.

In het interview maakte Meghan duidelijk dat de Britse media haar ervan beschuldigde dat zij Kate aan het huilen gebracht zou hebben. Maar volgens haar was dat juist andersom. ,,Er was inderdaad iets rondom die jurkjes en zij liet mij huilen, in een toch al hele moeilijke week vanwege het gedoe met mijn vader. Kate heeft daar later haar excuses voor aangeboden en ik heb haar vergeven,” vertelde Meghan.

Oom

De oom van Kate gelooft niets van het verhaal. De broer van Kate’s moeder spreekt zijn twijfel uit over het verhaal van Meghan. ,,Ik ken Kate al sinds haar geboorte en er zit absoluut niks kwaads in haar. Zo is ze gewoon niet opgevoed. Ze is innerlijk nog mooier dan uiterlijk: ontzettend begaan met mensen, enorm behulpzaam en vooral heel lief. Dus nee, ik geloof dit verhaal niet. Zoiets zou Kate nooit doen. Mocht er zich iets hebben afgespeeld tussen de twee, dan weet ik zeker dat het Meghan is geweest die de boel heeft opgehitst.”

Meer DenD