Oorlog tussen Fred van Leer en Evert Santegoeds

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Vorige week wilde Fred van Leer zichzelf nog van het leven beroven. Nu maakt hij zich alweer druk om andere gebeurtenissen. Zo beledigt hij Privé-baas Evert Santegoeds en dat heeft de poppen aan het dansen gezet. Evert haalt Fred helemaal neer op nationale televisie en tafelgasten schrikken zich rot…

 ,,Fred van Leer is nog altijd dat ongelukkige eenzame jongetje uit Alblasserdam” vertelt een insider in het ‘exclusieve interview’ van Privé. Door deze uitspraak is Fred zo kwaad waardoor hij uithaalt naar het weekblad door een video te plaatsen op zijn Instagram waarbij hij het tijdschrift door de kamer smijt.

Woedend

Dat valt Evert zwaar: ,,Ja, dat gaat me aan het hart, want aan dat blad wordt elke week keihard gewerkt” vertelt hij aan tafel bij Shownieuws. Vlak na Fred’s emotionele verklaring op donderdag verschijnt het ‘exclusieve interview’ op de website van De Telegraaf. De BN’er laat op Instagram weten dat hij helemaal geen interview aan Privé heeft gegeven en dan breekt Evert zijn klomp…

‘Welke Fred?!’

,,Afgelopen woensdag belde hij me, ik herken zijn nummers niet eens” vertelt Evert tijdens de uitzending. ,,Het is iemand met wie ik niet heel veel te maken heb en ook niet ken eigenlijk. Alleen van één groot feest, waar ik hem wel eens gesproken heb. Toen kreeg ik: ‘Wil je me bellen? Fred.’ Ik dacht nog: welke Fred?”

Tot in detail vertelt Santegoeds zijn kant van het verhaal: ,,Ik kon me niet voorstellen dat het deze Fred was. Hij was het wel” vertelt hij verder. ,,Ik heb hem vervolgens vier keer aan de lijn gehad omdat we elke keer verbroken werden. Elke keer ging hij door met het vertellen van zijn verhaal. Hij wilde dat ik één ding heel goed zou weten, namelijk waarom hij in die Bouwman-kliniek terechtgekomen was” aldus de Privé-baas.

‘Mij niet bellen’

Fred was erg dankbaar voor het interview. ,,De volgende dag zeg ik nog: ‘Vanmiddag verschijnt dat verhaal.’ Toen kreeg ik een gesproken bericht met: ‘Bedankt en geweldig dat je dit voor me doet!’ Dan gaat er een bericht overheen van: ‘Ik heb met niemand gesproken.’ Ik dacht toen: ik hoop dat je snel weer de oude bent, jongen, maar mij moet je maar niet meer bellen.”

Patty Brard in shock

,,Oh! Ja, ik schrik er eigenlijk een beetje van” zegt Patty Brard, die ook te gast is bij Shownieuws en staat perplex na het verhaal van Evert. ,,Nou, ik hou me nog in. Hij zal wel in de war zijn. Afgelopen zondag wou hij nog dood en nu maakt hij zich druk om heel andere dingen. Ik vind het erg vervelend voor die man, maar ik laat me ook niet zo in de hoek zetten alsof ik hem niet gesproken heb, terwijl hij me vier keer gebeld heeft” aldus een boze Evert.

Patty probeert het nog goed te praten voor Fred: ,,Misschien is hij nog in het project van beter worden”. Voor Santegoeds is het al te laat: ,,Dat kan me niet zo heel veel schelen. Hij had dit weg moeten halen, dat heeft hij ook gedaan. Dat andere bericht heeft hij ook weggehaald. Patty: ,,Misschien dat hij je even moet bellen met zijn excuses?” Evert: ,,Nou, om met Martien Meiland te spreken: ‘Mij niet bellen!’”

Tags

BOOSEVERT SANTEGOEDSFRED VAN LEERINTERVIEWPRIVE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck