Oorlog tussen Gordon en Albert Verlinde: ‘Misselijkmakend’

Albert VS Gordon
Door: Eva Steins
25-01-2021

De bom is flink gebarsten tussen Gordon en Albert Verlinde. Uitspraken van de presentator over Gordon’s nieuwe gezinslid schoten bij hem compleet in het verkeerde keelgat. De zanger noemt Verlinde’s uitspraken ‘misselijkmakend’.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Gordon is absoluut niet gediend van Albert’s geroddel en haalt hard naar hem uit op Radio 538. Reden voor de ophef zijn de uitspraken van Albert dat Gordon een hondje in huis genomen had, puur om media aandacht mee te krijgen.

Aandacht

Het is niet de eerste keer dat Verlinde Gordon beschuldigt van aandachttrekkerij. Eerder stelde hij dat Gordon de overval in zijn woning zou gebruiken om meer in de schijnwerpers te komen. Het was volgens Verlinde geen toeval dat de zanger slechts een paar weken later zijn nieuwe hit uitbracht.

Vorige week twijfelde Verlinde openlijk aan de liefde van Gordon voor zijn nieuwe hondje Toto. Hij suggereerde dat Gordon vooral gek zou zijn op het hondje ‘omdat hij er publiciteit mee genereert’. Pittige uitspraken, die ook bij Gordon niet onopgemerkt bleven…

‘Misselijkmakend’

Nu reageert Gordon op zijn beurt op Alberts uitspraken. Bij Radio 538 haalt hij keihard uit.

,,Ik zal je vertellen: ik vond het zó misselijkmakend. Ik heb hem ook een bericht gestuurd van: ‘Sorry hoor, maar als je dit soort dingen gaat denken… We kennen elkaar al zo lang. Dat ik een hond ga nemen voor de publiciteit?!’” aldus de zanger. ,,Moet ik hier dan rijker of beroemder van worden?!”, zegt hij. “Dan denk ik: sodemieter op, man.”

Volgens Gordon kwam het beestje op advies van de dokter.

,,Ik heb natuurlijk niet het makkelijkste jaar achter de rug en een van de dingen die mijn therapeut zei was: ‘Waarom neem je geen hond?’ Toen dacht ik: ja, dat is eigenlijk een heel goede oplossing. Daar kun je al je liefde aan geven.”

De kust is gelukkig veilig voor het hondje bij Gordon thuis. Er ligt geen coke meer op de grond bij mij in de keuken, dus hij kan gewoon veilig rondsnuffelen”, aldus de zanger.

LEES OOK:

Drama in huize Gordon: ‘Hij reageerde niet meer’

Meer DenD