Oorlog tussen Paay en Vlemmix laait verder op

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De oorlog tussen Oranjefanaat Johan Vlemmix en de gevallen tv-personality Patricia Paay dendert nog even door.

De diva, die de laatste jaren meer in het nieuws is door ruzies en rellen dan vanwege haar vak, wordt ditmaal vermoedelijk voor het gerecht gedaagd wegens smaad. Vlemmix stelt dat hij minder inkomsten genereert dankzij de negatieve uitspraken die ze doorlopend over hem doet in de media. Ze noemt hem een ‘stalker, gestoord en gek’, zo is te lezen op de website van RTL Nieuws. Hij pikt het niet langer en gaat proberen haar via de rechter de mond te snoeren. Zo krijgt de zaak die oorspronkelijk begon rondom een sekspop wederom een staartje.

Slechte verliezer

Johan noemt zichzelf een succesvol ondernemer maar daar twijfelt Patricia aan. „Als hij een succesvol ondernemer is waarom heeft hij dan zoveel tijd om zich met mij bezig te houden?”, briest ze tegen RTL Boulevard. Ze noemt hem een slechte verliezer en lijkt er verder geen woorden meer aan vuil te willen maken.

Financiële malaise

Johan, die zijn rijkdom onder andere vergaarde met het handelen in panden, lijkt in ieder geval minder last van financiële problemen te hebben dan zijn rivale. Gefluisterd wordt dat ze het geld, dat ze eventueel van de rechter toebedeeld krijgt na het winnen van de sekspop-zaak vorige week, zeer goed kan gebruiken. Het is overigens nog maar zeer de vraag of ze daar meer dan enkele honderden euro’s aan over zal houden. Eerder stelde ze haar eis al van 30.000 euro naar 15.000 euro bij. Nederlandse rechters zijn echter niet zo geneigd om dit soort bedragen toe te wijzen in dit soort zaken.

Het is te hopen dat 2019 wat meer financiële voorspoed zal brengen voor Patricia en haar bijna 40 jaar jongere man Robbert. Zou het begraven van de strijdbijl met Vlemmix niet ook een goed voornemen kunnen zijn?

 

 

Tags

JOHAN VLEMMIXPAAYPATRICIA PAAYROBBERT HINFELAARSEKSPOPSMAAD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck