Oorzaak alarm Shownieuws bekend: ‘Het was Patty Brard’

Patty bijna oorzaak ontruiming studio SBS6
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het alarm dat gisteren afging tijdens de uitzending van Shownieuws ging door merg en been. Het alarm was zo storend, dat de uitzending vroegtijdig onderbroken werd door reclames. Achteraf blijkt Patty Brard schuldig te zijn aan het alarm. ,,Het was haar telefoon.”

Het alarm ging maar liefst tien keer af en de aandacht van de kijker werd behoorlijk afgeleid van het gepiep. Niemand aan de desk kon vertellen waar het geluid vandaan kwam, waardoor de uitzending van Shownieuws vroegtijdig werd onderbroken.

Telefoon van Patty

Inmiddels is de oorzaak van het alarm bekend. ,,Er lopen genoeg mensen door die studio om te weten dat er geen vreselijke uitslaande brand gaande is, dus wij gingen maar zo goed en zo kwaad als dat kon gewoon door”, vertelt Evert Santegoeds in zijn podcast Strikt Privé.

Volgens Santegoeds had zelfs de technische dienst geen idee waar het geluid vandaan kwam. ,,En dat kon wel kloppen, want die kwam ook niet uit de studio, maar van de telefoon van Patty Brard, bleek even later”, onthult hij. ,,Die had thuis alarm en dat staat op haar telefoon. En zelfs als je telefoon uit staat, begint dat ding te mekkeren.”

Tags

EVERT SANTEGOEDSPATTY BRARDSHOWNIEUWS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck