Op déze bizarre manier verdient Tinder Swindler Simon nu zijn geld

Tinder Swindler werkt nu voor zijn geld
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Simon Leviev is wereldberoemd geworden sinds de documentaire The Tinder Swindler op Netflix verscheen. In de Netflix-hit is te zien hoe Simon via Tinder verschillende vrouwen inpalmt en voor miljoenen oplicht. Maar nu hij niet meer zijn geld via Tinder kan verdienen, bedacht hij een andere manier om aan geld te komen…

Simon Leviev, die eigenlijk Shimon Hayut heet, heeft via Tinder talloze vrouwen voor miljoenen dollars opgelicht. Volgens de vrouwen laat hij ze geloven dat hij schatrijk is en een zoon is van diamantmagnaat Lev Leviev. In de documentaire doen drie vrouwen, onder wie een Nederlandse, hun verhaal. Simon vroeg om geld omdat hij zogenaamd in gevaar zou zijn.

Arresteren

De vrouwen gaven hem geld en geloofden dat hij het later terug zou betalen, maar dat deed Simon niet. In werkelijkheid leefde hij een leven vol luxe met geld dat niet van hem was.

Toen de documentaire een Netflix-hit werd en Simon wereldberoemd werd, probeerde hij iedereen nog te overtuigen van zijn onschuld. ,,Als ik een oplichter was, waarom zou ik dan iets doen op Netflix? Ik bedoel, ze hadden me moeten arresteren toen we nog aan het opnemen waren”, schreef hij in Instagram Stories.

Op déze manier verdient hij nu geld

Maar nadat duidelijk werd dat bijna niemand hem geloofde, besloot hij op een andere manier zijn geld te verdienen. Simon kreeg een hoop haat over zich heen, maar besloot deze bekendheid juist om te zetten in iets positiefs.

Hij verkoopt nu gepersonaliseerde videoboodschappen via het platform Cameo, zo meldt TMZ. Voor 200 dollar maakt Simon een video voor bijvoorbeeld je verjaardag. In de eerste drie dagen zou hij er al 30.000 dollar mee verdiend hebben.

Tags

NETFLIXOPLICHTENSIMON LEVIEVTHE TINDER SWINDLER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck