Op vakantie met BN’ers!

Door: Lola van Leeuwen
14-07-2019

Een tropische vakantie met Bridget Maasland in Indonesië, gieren met Fred van Leer in Saint-Tropez of toch liever een ‘staycation’ met Doutzen? Onze BN’ers laten hun volgers heerlijk wegdromen bij hun vakantie…

Eerste familievakantie voor Liza Sips

Een stressvolle start van de vakantie van actrice Liza Sips. Want naast dat ze vliegen met twee kids gisteren alles behalve ontspannend vond, sliep dochtertje Charlize bij hun op de kamer wat niet geweldig ging. Nu vraagt ze haar volgers zelfs om hulp!

Bridget Maasland in luxe paradijs

Presentatrice Bridget Maasland en zoon Mees zijn heerlijk aan het vertoeven in Indonesië. Een luxe vakantie kun je het zeker noemen. Maasland deelt een foto van zichzelf bij een private pool die bij haar villa hoort. #Paradijs schrijft ze bij een foto waar zij en Mees een massage krijgen.

‘Staycation’ voor Doutzen Kroes

Topmodel Doutzen Kroes en haar achterwerk blijven dit keer thuis maar haalt hoe dan ook haar badpak uit de kast.

View this post on Instagram

Let’s go outside

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Fred van Leer heeft lol

Om te gieren! Stylist Fred van Leer heeft enorme lol in Saint-Tropez met de zon en is volop aan het genieten samen met Nicole Aanen, Gregor Jaspers en een beetje alcohol.

View this post on Instagram

Current mood 🌴🌞🥂🌈🎉 #doedewegkijk2.0

A post shared by Fred van Leer (@fredvanleer) on

Nicolette Kluijver: expeditie kakkerlak

Voor opnames voor de nieuwe Expeditie Robinson is presentatrice Nicolette Kluijver in de Filipijnen te vinden. Dit keer geen prachtige paradijs-foto maar een schokkend beeld van een kakkerlak op haar tandenborstel!

Flirtende of zwangere Dee?

Vlogger Demira van der Zeeuw, alias Dee, flirt met haar volgers op het strand van het tropische Aruba. Deze poging loopt ietwat in de soep aangezien een aantal volgers zich afvragen of Dee zwanger is. ,,Hips don’t lie baby!” meldt de ex van Enzo Knol.

View this post on Instagram

Hips don’t lie baby! 😚

A post shared by Dee (@dee) on

Matchy matchy Bibi met Teddy

Matchende outfits voor Bibi Breijman en dochtertje Teddy in Portugal. Zou vader Waylon ook meedoen met de polkadot-trend?

Meer DenD