Op vakantie naar….Calonge, Corta Brava

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Naam vakantiehuis: Villa Gavarres 
Locatie: Calonge, Costa Brava, Spanje 

Nicole en Marcel zijn 17 jaar geleden naar Spanje geëmigreerd. De twee waren klaar voor een nieuwe uitdaging en vonden die in Calonge aan de zonovergoten Costa Brava. 

‘Is dit het allemaal?’

,,Er zijn momenten in het leven dat je denkt: is dit het nou allemaal?” vertelt Nicole. ,,Dat moment hadden wij ook. Ik had een cateringbedrijfje en werkte vaak in het weekend. Marcel werkte in die tijd als vrachtwagenchauffeur en was ook 80 uur per week weg. Onze zoon Tom, toen 5 jaar oud, zag ons weinig en dan ga je beseffen wat nou echt belangrijk is en vooral wat je leuk vindt! Het zorgen en verzorgen is echt mijn ding en Marcel is graag bezig op de achtergrond en houdt zich bezig met het onderhoud van de tuinen en zwembaden en het huis zelf.” 

Het stel besloot het roer om te gooien en bezichtigde 17,5 jaar geleden Villa Gavarres. Nicole: ,,We waren op slag verliefd! De villa ligt in een groene zone en het straalt complete rust uit. Door de jaren heen hebben we het tot wat het nu is: degelijk, compleet, comfortabel en gezellig.” 

Ook voor kinderen is Villa Gavarres een paradijs: spelletjes, Lego, Playmobil, tafelvoetbalspel, het is er allemaal! ,,Ook kunnen onze gasten genieten van de buitenkeuken, zwembad en lounge.” De villa is  geschikt voor gezelschappen tot 12 personen. Nicole: ,,Het is geen standaard huis en dat maakt het bijzonder!” 

Beoordelingen huurders

Familie van den Booren: 

,,We hebben genoten in dit prachtige, goed onderhouden en smaakvol ingerichte huis. Rustig gelegen met uitzicht op het groen met heerlijke buitenkeuken en veranda.” 

Marcel en Henriette: 

,,Wat een prachtig huis, schitterend gelegen in de natuur, waar wij elke ochtend vrolijk werden gewekt door de vele vogeltjes. Wat een feest!” 

Amanda: 

,,Elke kamer is zorgvuldig ingericht en elk terras had zijn charme en een moment waarop het “het beste plekje” van de dag was.” 

Informatie:

Verhuurders 

Nicole en Marcel 

Geschikt voor 

12 personen 

Bijzonderheden 

Natuurgebied De Gavarres begint bij onze voordeur 

Boeken 

Je boekt je vakantiehuis direct bij de Nederlandse eigenaar 

Gemiddeld cijfer 

9,6 

Zoek op Micazu.nl met snelcode 

24438 

Meer weten? Ga dan naar deze site.

Tags

SPANJEVAKANTIEHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck