Op1-duo Giovanca en Margje volledig afgebrand: ‘Wat een afgang’

OP1-duo helemaal afgebrand
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Giovanca Ostiana en Margje Fikse presenteerden gisteren Op1, maar het duo viel niet in de smaak bij de kijkers thuis. Er wordt zelfs gesproken van een afgang. ,,Slechtste duo van Op1!”, luidt het op Twitter.

Het was gisteren de beurt aan Giovanca en Margje om talkshow Op1 te presenteren, iets waar de kijkers thuis niet blij mee waren. Al snel zapten veel kijkers weg omdat de presentatrices de gasten niet lieten uitpraten.

‘Slechtste duo van Op1’

De ergernis van de kijkers thuis lag gisteren niet aan de onderwerpen en de gasten, maar enkel aan de presentatrices zélf. ,,Goeie gasten met prima onderwerpen, maar Giovanca moet afleren om te snel haar snater in een nog niet afgerond gesprek te slaan. Is erg irritant, was slechtste duo van Op1”, schrijft iemand op Twitter.

‘Irritant en onprofessioneel’

Harde woorden, maar veel kijkers delen dezelfde mening. Er wordt niet alleen commentaar geleverd op Giovanca, maar ook op Margje. ,,Ze probeert elke keer de gasten woorden in de mond te leggen!”, meent een andere kijker. ,,Het wordt nu echt irritant en onprofessioneel! Vandaar deze harde tweet! Ik ben benieuwd wie het nog meer opvalt…”

Het regent negatieve reacties op Twitter. De kijkers spreken van een afgang en hopen niet dat het duo vaker te zien is in de talkshow. ,,Wat een vreselijke trutten. Willen zelf graag aan het woord”, luidt het.

[poll id=”88″]

Tags

GIOVANCA OSTIANAKRITIEKOP1

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck