Opa, oom en broer van Sieneke verdacht

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De verdachten die gisteren bij het oprollen van een drugslab in Nijmegen zijn opgepakt, stammen uit een bekende Nijmeegse familie. Het gaat om de opa, oom en broer van de bekende zangeres Sieneke Baum-Peeters (26), die Nederland in 2010 vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival.

Politie en brandweer kwamen in actie toen bij de truckhandel op industrieterrein Westkanaaldijk in Nijmegen brand was uitgebroken.

Amfetamine

In een loods aan de Binderskampweg troffen agenten een laboratorium aan waar  synthetische drugs zoals amfetamine en xtc of MDMA worden gemaakt. Ook is op het terrein een hennepkwekerij gevonden. Een groot deel van het bedrijventerrein werd afgesloten omdat de chemische stoffen eventueel gevaar konden opleveren.

De drie Nijmegenaren van 71, 47 en 24 die op het terrein van de truckhandel werden aangehouden, zaten dinsdag nog vast, aldus het AD.

Erg geschrokken

De manager van Sieneke laat weten dat de zangeres ontdaan is: ,,Ze is erg geschrokken van alles wat er zich op dit moment afspeelt binnen haar familie. Door de grote onduidelijkheid die er is, is het geven van een uitgebreide reactie niet mogelijk. Sieneke richt zich volledig en vol trots op haar gezin én zangcarrière.”

De familie van Sieneke is al eerder negatief in het nieuws geweest. Zo zat haar opa zat ooit een jarenlange gevangenisstraf uit wegens moord.

 

Tags

DRUGSFAMILIENIJMEGENSIENEKE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck