‘Opdringerige Bridget was bang voor Monique’

Bridget maasland
Door: Rebecca Looijen
26-02-2020

Bridget Maasland zou zich tijdens haar relatie met André Hazes zo opdringerig hebben gedragen, omdat ze bang was om hem weer kwijt te raken. Uiteindelijk zou het de reden zijn geweest voor de breuk tussen de twee. Bridget was tijdens Vrienden van Amstel érg aanwezig, maar dat was niet het enige.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De presentatrice zou bijna geen moment van Andrés zijde hebben geweken. Ze sliep bij hem, ging mee naar vrijwel al zijn shows en deelde alles op sociale media, weet Weekend. De enige momenten waarop ze André wel alleen liet, was als Bridget echt moest gaan werken.

Geen vertrouwen in André

Het lijkt er daarmee op dat Bridget haar ex op geen enkel moment vertrouwd heeft. ,,Niet gek’’, vertelt een vriendin aan Weekend. ,,Zij wist uit haar eigen ervaring hoe makkelijk het is om André te verleiden.’’ En dat zou dan ook precies haar angst zijn geweest. Om te voorkomen dat André terug zou gaan naar zijn ex of een andere vrouw zou ontmoeten, bleef ze de hele tijd in zijn buurt.

En dat gedrag werd steeds extremer. Toen ze hoorde dat Monique tegelijkertijd met André op Curaçao was, kocht ze gelijk een last minute ticket. Ze gooide haar hele agenda om en vloog voor maar twee dagen naar de Nederlandse Antillen. Maar uiteindelijk lijkt het meer kwaad dan goed te hebben gedaan.

Bridget ontkent

Eenmaal daar werd al snel duidelijk dat de blijvende gevoelens tussen André en zijn ex niet meer te ontkennen waren. Zelf ontkent Bridget dat de breuk aan haar vasthoudende gedrag heeft gelegen. Ze blijft erbij dat de relatie over ging door de negativiteit op sociale media. In november kreeg zelfs haar 11-jarige zoontje Mees haatreacties op zijn Instagrampagina.

Maar bekenden van de presentatrice twijfelen aan haar reden voor de breuk. ,,Waarom bleef zij die buitenwereld dan iedere dag weer voeden met filmpjes en foto’s van haar en André?’’ vraagt een van hen zich in Weekend af. Ondertussen deelt André op dit moment juist weer wat vrolijke privéfoto’s op Instagram. Het lijkt er dan ook op dat hij weer geniet van zijn gezin met Monique.

Meer DenD