Open relatie kost huwelijk Will en Jada Smith?

Will Smith
Door: Lies Jansen
11-07-2020

Een zeer openhartig gesprek tussen Will Smith en zijn echtgenote Jada Pinkett Smith, heeft voor behoorlijk wat media-aandacht gezorgd. Zo gaf Jada toe een affaire te hebben gehad met de 21 jaar jongere August Alsina. De moeilijke periode in het huwelijk van Jada en Will zorgde voor een break. ,,Ik was helemaal klaar met je”, aldus Will. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Open relatie?

De twee hebben niet bepaald een conservatief huwelijk. Zo geven ze toe hun huwelijk meer te zien als een ‘levenslang partnerschap’. Hierdoor mogen ze het bed delen met andere partners. Maar het feit dat er tussen Jada en August ook romantiek speelde, maakt het anders. Zo legt Jada uit: ,,Ik had veel pijn en voelde me heel gebroken, en na een tijdje raakte ik verstrikt in een affaire met zanger August Alsina.” Waarop Will toch reageert: ,,Verstrikt? Noem het maar een relatie.”

‘Ik wilde me goed voelen’

Het feit dat August niet lekker in zijn vel stak, bracht Jada en August meer naar elkaar toe. Het begon als vriendschap, maar bloeide op tot meer. ,,Ik wilde me goed voelen, want het was heel lang geleden sinds ik me voor het laatst goed had gevoeld. Het gaf me tegelijkertijd een goed gevoel er echt voor iemand te zijn, voor iemand die hulp nodig had”, geeft Jada openlijk toe. 

Reden openhartige gesprek

Na alle geruchten besloten Will en Jada toch maar een boekje open te doen, in de talkshow ‘Red Table Talk’. De twee geven aan na 25 jaar samenzijn een tijdje voor zichzelf nodig te hebben gehad.

Meer DenD