Operatie dochter Chantal Bles geslaagd!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

„De operatie is geslaagd, nu op naar de revalidatie. We hebben nog een lange weg te gaan, maar deze grote stap is gezet”, schrijft Chantal Bles op Instagram.

De styliste liet ook nog weten dat ze het wachten ‘killing’ vond. Samen met Robert heeft ze een wandeling gemaakt terwijl ze op de uitslag moest wachten. „Een frisse neus halen om straks weer sterk aan het bed van onze Jada te kunnen staan.”

https://www.instagram.com/p/BhoFwt_gkoZ/?utm_source=ig_embed

Jada werd geopereerd in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.

Emotionele achtbaan

Chantal heeft begin juni laten weten dat zij en haar echtgenoot voormalig Formule1-coureur Robert Doornbos in een achtbaan van chemotherapie en operaties zijn beland. ,,Jada is heel sterk en nog steeds zo vrolijk! Wat leren we veel van ons kleine bijzondere meisje.”  Jada wordt behandeld in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. ”We zijn in de beste handen en vechten samen met een traan en een lach.” Waar de tumor zich bevindt, laat Chantal in het midden.

Het is ongetwijfeld een loodzware periode voor Chantal en Robert, voormalig autocoureur. Ze verwachten namelijk ook hun tweede kindje. Dat wordt een jongetje. Een broertje voor Jada.

Tags

CHANTAL BLESROBERT DOORNBOSTUMOR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck