Ophef om exit Maestro: ‘Doorgestoken kaart!’

Maestro
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Zeven bekende Nederlanders strijden voor de gouden baton in Maestro. Lange Frans viel vorige week al af en ook gisteren zagen kijkers een kandidaat naar huis gaan. Maar velen waren het niet eens met de keuze van de jury. Zij denken dat het doorgestoken kaart is en de juryleden opzettelijk één persoon in de competitie laten.

Stil

Het thema van week 2 was Filmmuziek. Bekende nummers werden gespeeld door het Orkest van het Oosten en gedirigeerd door de bekende Nederlanders. De een deed het beter dan de andere. Net zoals vorige week wist Tatum Dagelet indruk te maken op de jury en ook Ria Bremer en Monic Hendrickx wisten maat te houden. Helaas lukte dat Natasja Froger, Stefano Keizers en Jörgen Raymann minder goed.

Hoewel Stefano Keizers de minste punten had, hij had er maar 10, en Jörgen daarop volgde met 12 punten, vonden veel kijkers dat er iemand nóg slechter was dan de heren. Het gaat om Natasja Froger. Zij moest het bekende Soul Bossa Nova van Quincy Jones dirigeren, en dat ging niet helemaal goed. Ze zwaaide uit de maat en haar orkest viel bijna stil. Toch gaven de juryleden haar elk 5 punten. Onterecht, vinden veel kijkers. Zij lieten hun onvrede blijken op Twitter.

 

 

https://twitter.com/saskia86/status/1191095742515097601

https://twitter.com/Annabelnijs/status/1191088271289442312

 

Tags

JURGEN RAYMANNMAESTRONATASJA FROGERSTEFANO KEIZERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck