Ophef om outfit prins Harry: ‘Vervangt hij Johnny Depp?’

Vervangt Harry Johnny Depp?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Harry is gespot in hetzelfde overhemd als Johnny Depp in de reclame van Dior draagt. Het zorgt meteen voor speculaties. ,,Gaat hij Johnny Depp vervangen?”, luidt het op Twitter.

Toen Harry bij de rechtbank in Londen opdook, werd hij gezien in een uniek overhemd. De prins was bij de rechtbank vanwege een zaak tegen Associated Newspapers. Samen met verschillende beroemdheden beweert hij dat de uitgever van onder meer The Daily Mail zijn privacy heeft geschonden.

800 pond

Voor de gelegenheid had Harry zijn mooiste overhemd uit de kast getrokken. Het overhemd dat hij droeg is van Dior en kost maar liefst 800 pond. Maar naast de prijs, is het overhemd erg speciaal. Het is namelijk hetzelfde overhemd dat Johnny Depp draagt in de reclame van Dior.

‘Vervangt hij Johnny Depp?’

Twitteraars denken dat Harry het overhemd niet zomaar droeg. ,,Ik geloof dat Dior Johnny Depp vervangt door Harry”, schrijft iemand op Twitter. De tweet maakt een hoop reacties los. ,,Dat is alsof je God vervangt door Homer Simpson”, reageert iemand. Een ander gelooft niet dat Dior de acteur zou vervangen door Harry. ,,Als ze dat zouden doen zouden ze te veel klanten verliezen.”

Tags

JOHNNY DEPPPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck