Ophef over naakte Heidi Klum: ‘Slecht voorbeeld voor jonge meiden’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Heidi Klum heeft een wel heel pikante video van zichzelf gedeeld. Over het filmpje, dat ze geplaatst heeft op Instagram, is een hoop ophef ontstaan. Velen vinden Klum een slecht voorbeeld voor jonge meiden.

Heidi Klum is 49 jaar, maar dat weerhoudt haar er niet van om zonder kleding op Instagram te verschijnen. Dat ze trots is op haar lijf begrijpt iedereen, maar over één pikante video is toch een hoop ophef ontstaan.

Showt ze té veel?

In de video ligt Heidi in haar bikini op een strandbed. Daar is nog niets mis mee, maar mensen vallen over de manier waarop ze zichzelf gefilmd heeft. Ze heeft haar benen wijd en filmt vanaf de onderkant. Showt ze hier misschien iets té veel van haar lijf?

Om negatieve reacties te voorkomen, heeft Heidi de reacties onder de post uitgeschakeld. Wel wordt het filmpje massaal bekeken. Inmiddels is het al meer dan zes miljoen keer aangeklikt. Maximale aandacht met minimale inspanning: Heidi heeft haar doel bereikt.

‘Extreem egocentrisch’

Omdat Klum een rolmodel is voor jonge meiden, zijn er veel ouders die dit gedrag niet goedkeuren. Is Heidi zich daar wel bewust van? ,,Heidi is altijd op zoek naar het podium. Ze heeft iets extraverts, bijna hysterisch”, vertelt sekstherapeut Heike Melzer in Bunte. ,,Ze is extreem egocentrisch en trots op haar lichaam. Dat wil ze laten zien.”

Maar niet alleen ouders vinden Heidi een slecht voorbeeld voor hun dochters; ook media- en merkpartners zouden niet blij zijn met deze video’s. ,,Juist omdat Heidi als wereldster en moeder een rolmodel is, zullen sommige bedrijven zeer kritisch hiernaar kijken”, legt merkexpert Dirk Spakowski uit.

Tags

HEIDI KLUMNAAKTPIKANT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck