Ophef over ongeluk Prins Philip

Door: Hans Jacobs
21-01-2019

De Britse prins Philip heeft op 17 januari een ongeluk veroorzaakt. Dit is een goede reden om de 97 jarige prins te ontdoen van zijn rijbewijs, maar dit is echter niet gebeurd. Sterker nog, de prins kroop twee dagen na het ongeluk alweer achter het stuur van zijn nieuwe auto. En dan was hij ook nog eens vergeten zijn gordel om te doen. Hij kreeg hier wel een standje van de politie voor. Mensen reageerden verbaasd op het feit dat de prins op 97-jarige leeftijd zelf nog achter het stuur kruipt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Geen spijt?

Het slachtoffer dat betrokken was bij het ongeluk, Emma Fairweather, heeft voor alsnog nog geen excuses ontvangen van de prins zelf. Wel heeft ze een telefoontje ontvangen van Mary Marrison die een goede vriendin van koningin Elizabeth is. In het voicemailbericht werd onder andere gezegd dat dat de koningin graag wil weten hoe Emma het maakt.

Het ongeluk

Op 17 januari vond het ongeluk plaats. Prins Philip zou na de botsing met de andere auto zijn gekanteld met zijn auto. Omstanders die het ongeluk zagen gebeuren zouden hebben geholpen de prins uit zijn auto te krijgen. Verder raakte de prins zelf niet gewond maar, Emma Fairweather brak haar pols. En wonder boven wonder is de baby die in de andere auto zat ongedeerd.

Meer DenD