Ophef over opnames: Meghan ‘stoned’ tijdens kookshow?

Meghan stoned tijdens opnames kookshow?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er is ophef ontstaan over de kookshow van Meghan Markle. De opnames vinden plaats in een boerderij in Montecito, maar buren klagen over een vreselijke, sterke geur. ,,Dit is een cannabisboerderij!”, luidt het.

Meghan is begonnen met de opnames voor haar eerste soloserie op Netflix. Het gaat om een kookshow, maar Meghan filmt níet in haar eigen keuken. Het zorgt voor grote verbazing, omdat Harry en Meghan al vaker een kijkje hebben gegeven in hun huis in Montecito. Zo toonden de twee het wel in hun documentaire die in 2022 op Netflix verscheen.

‘Cannabisboerderij’

Harry en Meghan hebben voor de show een boerderij gehuurd in Montecito. En terwijl de opnames in volle gang zijn, klagen buurtbewoners over een sterke geur. Het pand, dat een waarde heeft van vijf miljoen dollar, is eigendom van de familie Van Wingerden, die bekend staat om het leveren van legale cannabis. Dat meldt Daily Mail.

De boerderij wordt in de omgeving ‘cannabisboerderij’ genoemd, omdat de geur zo heftig is dat je er ‘bijna stoned’ van zou worden. Geen geschikte plek om daar te gaan koken…

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck